tokigafamiljen

ett tag sedan!

Jag har inte haft orken att blogga på ett tag.Har jobbat väldigt mycket,både natt & dag.
Men idag är jag ledig för att sedan gå på ett 7 dagars pass.
Inte skoj just nu men skoj när lönen kommer.Jag avslutar mitt vikariat nu på söndag och på månadag går jag på ett nytt,tyvärr bara 14 dagars .......sedan så vet jag inte hur det blir med jobb.Men hoppas så klart att det blir.Även om jag under någon månad eventuellt bara får gå på timmar.

Sedan sist så har inte så mycket hänt.Vi var en vända ner till malmöfestivalen så att Rasmus fick se sina stora idoler Larz-Kristerz.
Kan säga att han tyckte det var lite konstigt....dom ska ju vara i datorn och inte stå och hoppa på en scen.
Ska lägga upp lite bilder sedan.

Och nu ska jag och Rasmus leka lite med bilar......för bilar är ju det absolut bästa som finns näst efter pappa enligt Rasmus

kram

Livet som Loffe /Alva (lånar ut min blogg)

Ja jag heter då Loffe & min mamma & pappa har lämnat mig hos denna "tokiga familj".Dom skulle ha lite semester och jag kudne ju inte följa med.
Fast tur är väl det!
För här fanns en hel del att göra......dom har en liten människovalp som heter Rasmus.som avgudar mig.Inte lätt att vara idol kan jag säga.

Dom har ett stora rumsbord som passar mig perfekt......synd att dom inte hade godis framme.
Annars så har den lille människovariant här tagit på sig uppgiften att   mata mig med toast,banan ja det är ganska gott om man ger det en chans.Vinbär går oxå ner om det kniper.Fast välling i flaska tycker jag inte om.
Jag hjälper Rasmus när han ska äta,kommer en hel del på golvet kan jag tala om.Men det fixar jag!!!


Kex är något som vi båda gillar....Ja ibland så måste man ju bara ställa upp!
Jag tror att han tror att jag är en levande nalle av något slag.Han bara gosar med mig hela tiden.


Så mysigt vi har.....!!

Och på söndag kommer min mamma & pappa & hämtar mig.......Men jag kommer kanske snart tillbaka och hälsar på .

tjingeling

Lååååååååååång blogg

Ja det var ett bra tag sedan jag bloggade.Har inte haft orken.....
Så här kommer det en megablogg!!!
Helsingborgsfestivalen.Vi har blivit med hund! Är hundvakt en vecka.Har varit i Köpenhamn.Linnèa övar på att cykla och lite annat.

Först Helsingborgsfestivalen som vi var inne på.Och givetvis så ösregnade det!
Vi träffade Maria & Micke med barnen som kom upp från Malmö.Jätteskoj!
Har inte träffats på några år.Linnèa åkte en karusell.Vi har ju precis varit på Liseberg så jag tyckte att det räckte med en . Hon höll inte riktigt med mig.Men det är så dyrt att åka karusellerna på festivaler.
När det regnade som värst så gick vi in i ett tält där dom spelade konstig "musik".Men det var skönt med tak över huvudet!Hög musik = hörselkåpor på

Loffe så heter hunden som vi passar så himla go & snäll.Fast Rasmus kallar honom för Alva.

Det har ju regnat en hel del.....och Rasmus tycker det är så skoj att leka i regnet.Linnèa lekte hon oxå....vatten är ju alltid skojEfter ett tag så åkte regnkläderna av!Rasmus gjorde verkligen allt för att bli blöt....han  nästan kröp ner i spannen.Köpenhamn besökte vi en dag.Vi har ju sommarkorten så vi tog tåget via malmö & över bron.Linnèa hade aldrig åkt över bron så hon tyckte det var så spännande.

Vi tog ett besök på hard rock cafe när vi kom fram.För vätskepaus


Patrik vill inte så gärna vara med på bild....men jag vannVi hade det trevligt,handlade inget bara gick & tittade vilket kan vara väldigt mysigt tycker jag.
Middag åt vi på Jensens böffhaus.Både gott & billigt.Rasmus tyckte det var lite jobbigt och tog sig en tupplursedan var det ju dax för glass.Linnèa hittade en god variant med kladdkaka i glassenSedan så visade vi henne världens längsta man som stod som staty utanför ett museum.

Tur att dom har svensk choklad i Danmark.Lite trött i benen blir man allt av att gå en hel dag.Så det var skönt att komma hem.

En annan dag tog vi en tur in till Helsingborg och då fick jag ett ryck!
Jag gick in & klippte av mig håret.Har inte haft kort hår på flera år.Men jag blev jättenöjd.På kvällen så klippte jag PatrikLinnèa försöker att lära sig att cyklaOch nu har Patrik haft sina tre veckors semester och började att jobba igen igår.Denna veckan är jag ledig,dagis har stängt denna veckan oxå.

Så det var lite allt möjligt som hänt sedan sist....blev lite mycket bilder kanske!

ha det gott

kram