tokigafamiljen

så är det !!

type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" width="425" height="144" />


            
            
            
            

WIIIIIIIIIII

Igårkväll så skrev vi kontraktet på drömhuset.
Och fick nycklarna med en gång!
Var lika bra det tyckte hyresvärden,så vi ska börja flytta in så smått i juli & 1/8 ska allt vara klart.
 
Känslan var ganska undebar,en stor sten föll från hjärtat.Och nu börjar det kännas som om nu kan ju inget gå fel.Nu för en gång skull går något vår väg.
Och jag hoppas att vi slipper uppförsbackar på ett tag ,vi har haft vår del nu.Och förtjänar lite medvind =)
 
Idag regnar det,men vad gör väl det för i min handväska ligger nycklarna !!!
Ha en underbar dag alla <3
 

usch

vår hyresvärd vill inte ge besked,det känns som han skiter fullständigt i oss.Tack för det efter 5 1/2 år......Men nu har vi kollat med jurister o dyl,vi har rätten på vår sida .SÅ antingen gör han som vi tycker eller så lämnar vi med en gång.Det är aldrig skoj att bli ovänner.Så blir det snabbt så behöver vi all hjälp vi kan få att packa klart o flytta.Vi har ett rum kvar att måla.Lite småfix men det ska gå.Jag tänker inte ge upp vårt drömhus nu när det e så nära o jobb o fritids o dagis bara för att han inte kan ge oss besked.Någon ordning får det vara.För en gång skull måste det gå vår väg....vi kan ju inte alltid kämpa i motvind eller???
För vi har kämpat i motvind så det räcker nu tycker jag .Men nu ska jag packa lite till =)
ha en bra dag
kram

Hela huset upp & ner

JAAAA ! Vi ska flytta & allt är i en salig röra .Möbler som inte ska med säljs...vilket resulterar i att vi inte har något köksbord! Men vad gör det,allt går.Det känns jättebra,har packat allt som vi kan innan vi får ett datum.Och det ska vi få ikväll =)
Trappan är nästan klar,bara lite småfix kvar.Ska måla en vägg vi har spacklat.Fixa till väggen där vi har haft vår tv & Rasmus tv.Packa klart och sedan gå lasset till drömhuset.
Rasmus skola är klart & fritids oxå.Så fort vi har kontraktet i vår hand kan Ludde få dagisplats.Och till 96% blir det ett musikdagis,ska bli spännande.

Ha en bra dag
kram