tokigafamiljen

som en klocka

Inatt så har Ludde ätit var tredje timme som en klocka nästan på minuten.Och sedan somnat om genast!
Så glad jag är :)
Och igårkväll var han vaken ca 1½ timme och låg jämte mig i soffan och kollade in taket och tavlorna.Och får man ögonkontakt med honom så ler han.Världens gulligaste lilla leende.Och givetvis glömmer man just då att man är astrött.För ett sådant leende är värt så mycket.

Rasmus kom in till mig inatt igen.Men inatt så gick det bra att sova i pappas säng.Ludde fick till och med låna en av heffaklumparna han hade fyra stycken med sig in!

Ludde sov fram till 05 imorse så jag är så nöjd.Tyvärr så är det ju även idag trist väder annars hade det varit mysigt att ta lite morgonkaffe på altanen och höra fåglarna kvittra.Men kaffe vid köksbordet går ju oxå bra.Och idag så kom morgontidningen till och med tidigt så jag hann läsa den innan Rasmus kom och ville läsa den.

Ikväll kommer Patrik hem.Ska bli skönt,även om jag har haft underbar hjälp av Oscar.Känns tomt i huset när inte Patrik är hemma.Och förhoppningsvis ska han var hemma nästa vecka ;)

Dax för lite amning till den ständigt hungrige lillpojken

liten film

http://www.youtube.com/watch?v=84voieIGHNY

Tyvärr så går det inte att lägga in filmer som man kunde göra förr......jag filmade Ludde igår lite innan knipet kom.Och han avslutade med att kräka lite!
Han gillade nog inte att bli filmadLiten bild med nya nallen han fick av Peter & Frida

Önskar man kunde klona sig

Eller  dela sig i två delar.
Kände inatt att jag räckte inte till riktigt.Rasmus vaknade igårkväll vid 23-tiden av att han hade drömt.Han fick komma in och sova i vår säng.Men när jag sa att han skulle sova på pappas sida blev han super ledsen.Han ville ligga på "sin" vanliga plats halvägs upp på min kudde.Men där låg ju redan Ludvig som kvällen till ära hade magknip!
Jag provade att jag skulle ligga i mitten men det funkade inte alls.Varje gång jag brydde mig minsta lilla om Ludvig så började Rasmus att gråta.
Och pojkarna har turats om att sova inatt.Fram emot 04.30 somnade Ludvig änteligen!
och kl 6 vaknade Rasmus och ville ha mat......

Så jag hade behövt vara två personer inatt.Kände mig som en mindre bra mamma.Försökte förklara för Rasmus att jag var tvungen att ha lillebror på axlen när det knep i hans mage.Men Rasmus ville oxå vara på axlen.Och hade oxå ont i magen sa han.

Ludvig är fortfarande lite ledsen nu på morgonen.Och vill bara vara i famnen.Rasmus försöker att trösta honom.Fick nyss höra en ny version av "imse vimse spindel".Men det hjälpte tyvärr inte mot magknip.

Idag så ösregnar det igen!
Så vi får hitta på någon inomhus aktivitet......jag har sova överst på min önskelista.Rasmus vill att vi ska måla så det lutar väl åt det.

Och imorgon ska vi till bvc igen.Ska bli skoj att se hur mycket han har växt denna gången.Och man kan ju hoppas på fint väder så att man kan vara ute lite.Rasmus älskar ju att vara ute och leka.
Får väl ta en kik på www.dmi.dk och se hur vädret ska bli :)

så var det måndag igen

Och regnet det öser ner.Idag åker Patrik iväg till Bryssel och ska vara borta i några dagar.
Jag hade hoppats på fint väder idag så vi hade kunnat vara ute.Men nu ser det väl ut som den svenska sommaren har kommit!
Kallt & ösregn.

I fredags så var vi på bvc och vägde Ludvig.Han har gått upp till 3570 gram och mätte 51 cm.Han växer så det knakar,fast sedan så äter han ju ganska ofta.Helst hela tiden om han själv får bestämma.
Han har börjat sova lite bättre,även om han har en vaken period mitt i natten.Och vissa kvällar har han lite knip i magen.

Förra helgen så var Linnèa,Eric & Alexander här.Dom tyckte alla att lillebror var söt och liten!Linnèa hade nog kunnat sitta flera timmar med Ludvig i famnen.

Rasmus blev lite sotis när Ludvig skulle vara i Alexanders famn.Så han kröp upp han oxåBada är ju inte så där jättekul precis.....Rasmus hjälpte till i helgen när det var dax för lite tilläggDet är ju bra när man kan få lite hjälp.